Ny hemsida!

Hej kära besökare!

Som du säkert ser så har utseendet på ”opalen.org” förändrats en del! Vi har under våren arbetat med att byta ut vår hemsida mot en ny där vi på ett lättare sätt kan komma i kontakt med våra besökare och där medlemmarna i föreningen på ett bättre sätt kan vara delaktiga i informationsutbytet!

Vissa delar av sidan är fortfarande lösenordskyddade, detta för att vi inte vill göra all information tillgänglig för allmänheten (t.ex. e-postadresser, telefonnummer och annat som kan vara känsligt). Här hittar du även styrelseprotokollen och annan information som du som medlem i föreningen kan ha nytta av! Lösenordet är det samma som på tidigare webbplats, dock behöver du inte längre ange något användarnamn!

Har du tappat bort lösenordet? Inga problem! Skriv bara en kommentar på detta inlägget så skickar vi ut lösenordet till dig!

Saknar du någon information, eller har du några förslag på saker som du skulle vilja ha med på vår nya sida? Tveka inte att kontakta mig (Simon Holmbring) så ska vi göra vad vi kan för att tillgodose era önskemål!

/Simon Holmbring
Informationsansvarig BRF Opalen

Ps. Du har väl inte missat att vi har en Facebook-grupp? Titta till höger på sidan och gå med i gruppen du också! Ds.

Ett svar på ”Ny hemsida!”

  1. Hej
    Jag har glömt lösenordet till medlemsinformationen och är tacksam om du skickar det. Vill också ge överbetyg till den nya informativa hemsidan.

    Hälsningar
    Ulf Nilsson
    lgh B 42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.