Ventilationsanläggning

Torsdag 1 okt och fredag 2 okt kommer vår ventilationsanläggning att justeras in av Climat 80. De behöver för detta ändamål få tillträde till samtliga lägenheter. De börjar längst ner och arbetar sig uppåt i resp trapphus.

Vi kommer att använda huvudnyckel om ni inte har möjlighet att vara hemma eftersom injusteringen är obligatorisk för att vår anläggning ska bli godkänd. Om ni inte vill att vi använder huvudnyckeln måste ni be någon av grannarna öppna upp er lägenhet. Meddela i så fall Paul Gullberg via mejl paul.gullberg@gmail.com eller alternativt lägga en lapp i föreningens brevlåda med notering om vem som öppnar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.