Information från styrelsemöten

Styrelseprotokollen kommer ej längre att publiceras i sin helhet. Bakgrunden är att fokus för närvarande medvetet eller omedvetet ligger på att de ska vara korrekta för publicering mer än att vara det arbetsredskap de är tänkta att vara. Detta medför att protokollen ofta saknar tillräcklig information för uppföljning, bland annat utelämnas alltid namn på styrelsemedlemmar ansvariga för en viss uppgift och texterna hålls korta och onödigt formella. Det finns även aspekten att styrelsen ibland avhandlar frågor rörande enskilda medlemmars försenade betalningar och liknande.

Utförliga mötesanteckningar i renskrivet format kommer i stället att publiceras på hemsidan, på liknande sätt som fram tills nu skett med protokollen. Styrelsen kommer att anstränga sig för att all relevant information även i fortsättningen kommer att vara tillgänglig för medlemmarna!

/ Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.