Fint på gården, tösalt m.m.

Tösalt

Vi vill uppmärksamma Paul Gullbergs eminenta arbete på gården. Stort tack! Till sommaren blir detta en verklig förbättring. I styrelsen har vi också diskuterat om att skaffa ett nytt tak, paviljong el. dylikt för att kunna ha fina grillkvällar. Kanske också byta ut den stora permanenta grillen till något nyare och mer modernt. Vad säger Ni? Kom gärna med Era synpunkter, varför inte på årsmötet.

Just nu är fruset och kallt ena dagen, snö nästa och tö den tredje. Med andra ord ibland mycket halt. Alla får hjälpas åt att strö ut tösalt då det är halka. En spann med salt finns vid varje förr och i passagen ut till gatan. ”Cum grano salis…” nejdå det är inte ngt vi skall vara skeptiska till utan ta några rejäla nypor och strö ut 🙂

Angående arbetsgruppen som har sett på byggfel i vår fastighet så har detta nu anmälts till Gar-Bo försäkring. Detta före fastigheten fyller 10 år. Nästa steg blir att ta in en oberoende besiktningsman för att värdera de olika felens omfattning. När det finns mer information så kan det vara lämpligt att sammankalla till ett informationsmöte, men just nu finns det enligt styrelsens bedömning inte så mycket att informera om. Kom här också gärna med synpunkter.

MVH Styrelsen