Digitala sändningar från ComHem

Hej ComHem kommer under hösten, datumet är satt till 8 september, att göra om våra TV-sändningar till att endast vara digitala. Det betyder dock fortfarande att man har samma antennsladd in i våra TV-apparater och inte som i en del nya hus att TV sändningarna är helt via bredband.

De flesta ser troligen redan idag på digitala kanaler och behöver inte göra någonting men kan gå in via länken nedan för att se vilka kanaler som är grundutbudet utan extra kostnad. Har ni då inte några extra kanaler så kan ni från och med 1 april vara helt utan faktura från ComHem då bredbandet också finns som centralt abonnemang i föreningen. För bredband var god se tidigare information.

Här info från ComHem: På grund av det rådande läget kommer digitaliseringen av er fastighet påbörjas efter sommaren. TV-utbudet i er fastighet har dock gått att se digitalt sedan 17 februari. För att komma åt de digitala sändningarna behöver man som boende ställa in sin TV för digital mottagning. Datumet är nu satt till 8 september. Ett abonnemangsfritt digitalt TV-utbud gäller dock redan från och med 17 februari 2020 för alla inte redan digitaliserade FiberKoax-hushåll. https://www.comhem.se/tv/digitalisering. Ett tips är att längst ner på sidan finns avsnittet ”Frågor och Svar” där vi samlat de främst förekommande frågorna och svaren kring Digitaliseringen. Det finns även en instruktionsvideo med förklaringar och instruktioner.

Com hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.