Soprummet


Hej!

Kanske är det allt stök med fasadrenoveringen som gjort att vi tappat greppet i soprummet, det är rejält ofräscht just nu. För allas trivsel och med tanke på besök av små gnagare så måste det bli en förbättring. Det är många i huset som hört av sig till styrelsen och är besvikna över hur det ser ut i soprummet.

I vårt gemensamma soprum kan du slänga:

  • Matavfall
  • Hushållssopor
  • Kartong
  • Plast
  • Glas
  • Tidningar
  • Metall
  • Glödlampor
  • Batteri
  • Trädgårdsavfall

Är tunnorna fulla så kan du inte stapla ovanpå. Har du annat du vill slänga får du åka till återvinningscentralen, har du svårt att ta dig dit så kolla med någon granne, det går säkert att få hjälp, men ställ inte saker i soprummet.

Det finns tre stora kärl för brännbart hushållsavfall, är du osäker på vad du kan kasta där så läs på skyltarna i soprummet. Ofta är den första tunnan överfull, ta gärna ett par steg till och använd någon av de andra.

Vi har två stora kärl för kartong, det räcker fint om alla bara viker ihop (eller hoppar på) sina kartonger. Är det fullt får du förvara dina kartonger i ditt förråd tills vi fått tömt kärlen.

Stäng locken när du slängt dina sopor.

Tack för hjälpen

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.