Var på er vakt – ALLTID

På förekommen anledning av stulen cykel vill vi åter påpeka vikten av att inga obehöriga kommer in på gården eller i husen. Kontrollera ALLTID att våra lås just går i lås. Det slarvas tyvärr. Detta är ett omak vi alla måste ta. Tänk på de som har fått saker stulna – inte kul… Låset på dörren på gården till trappan till förråden och garaget står tyvärr ofta olåst. Kolla gärna att denna också går i lås.

3 svar på ”Var på er vakt – ALLTID”

  1. Bra påminnelse!
    Undrar gällande porten ut mot Karl XII gatan. Är det möjligt att dra igen den direkt så att man inte behöver vänta tills den släpper automatiskt? Jag har försökt någon gång och det gick inte, men ville inte heller ta i för mkt.
    Vore det inte säkrare om dörren, som övriga dörrar, stängs direkt och den automatiska dörröppnaren endast används vid behov?

  2. Jag vet att detta har nämnts. Skall ta upp det igen på nästa s-möte och höra om det går att ändra på ngt sätt.
    /peter leander

  3. Vi har nu diskuterat i styrelsen. Dörröppnaren mot Kalle dussin gatan öppnar 20 sekunder. Detta är maximal tid enligt standard, men vi vill inte minska denna efter att ha hört med rörelsehindrade boende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.