Passersystemet och appen

Hej

Vi hoppas att alla har uppmärksammat och använder appen till telefonen då vi snabbt kan nå ut med information via denna. Om ni har missat så finns det information om appen på anslagstavlan i er trappuppgång eller längre ned i informationsflödet här på hemsidan. Med detta meddelande förstår ni säkert att det har gått ut flera meddelanden på appen angående passersystemet.

Ett svar på ”Passersystemet och appen”

  1. We have tried to download Min Förening app but a message comes up saying APP NOT AVAILABLE. It also says This app is currently not available in your country or region. We have tried to download it in both UK and when in Sweden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.