1 april 2020 har vi bredbandsavtal

Gruppavtal för bredband

Tidig julklapp! Vi tror att detta är en mycket god nyhet för de allra flesta i huset.

Bredband

Ett ”normalabonnemang” BREDBAND 100 ingår från och med 1 april 2020 helt gratis och avgiften betalas av föreningen. För er info kostar det föreningen 120 kronor + moms x antalet andelar i huset som är 56. Kostnaden är halva (eller mindre) av den kostnad som varje enskild abbonnent har idag till Comhem. Med 80% som kunder hos Comhem redan idag så bör det vara en mycket god affär för föreningen. Ni som har annan bredbandsleverantör kan säga upp detta och ringa Comhem för att utnyttja gruppavtalet. Vi planerar inte just nu någon höjning av av avgiften p.g.a. detta avtal.

Telefoni

TELEFONI BAS ingår också men behöver inte utnyttjas om man inte vill.

TV

Har ni ett paket idag som inkluderar digitala TV-kanaler kan det vara värt att höra med Comhem, se telefonnummer nedan eller i den bifogade informationen. Dessa kanaler kan sannolikt bli dyrare då bredband och ev telefon går över till gruppavtalet.

Frågor

Gruppavtalet finns på hemsidan under ”För medlemmar” och ”Skötselanvisningar m.m”. Vid frågor så kontakta i första hand Comhem, 0775-17 17 20 och ange Opalen Lund. Om det kvarstår oklarheter så kontakta Peter Leander, i första hand på mail peter.leander@comhem.se. Telefon 0768 871069.

/ För styrelsen Peter Leander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.