Våra lås, taggar och kod

Översikt över vårt skalskydd (lås), se också den skiss som har gjorts, gå in under medlemsinformation, information för innehavare för länk. VI har lagt den där för att den skall vara lösenordsskyddad och inte finnas på internet.

Tyvärr har de sista stegen med ett par låsbyten blivit försenat, men vi hoppas verkligen att det snart blir av. Likaså väntar vi då också med att tidskoda koderna för gården och dörrarna. Vill ändå nu informera hur det är tänkt och vi återkommer igen när det är helt klart.

Avsikten med dessa förändringar är att så långt det bara är möjligt göra det svårt för obehöriga att komma in på gården, upp i trapporna och ned i garaget. Ni som har bott här en längre tid vet att i omgångar är det mycket stölder. Låt oss tillsammans hjälpas åt för att slippa detta. ALLA har här ett ansvar. Se till exempel alltid till att dörrar går i lås efter er, här slarvas det tyvärr en hel del. Vi försöker hålla alla dörrar i skick genom CLIFA, men ibland, speciellt på vintern så kärvar lås och då behövs extra omsorg från oss som har andelar i fastigheten.

  • Portkoden kommer att spärras på natten och fungerar 06-22
  • Post och tidningsbud skall få egna koder som endast är öppna få timmar
  • Lämna inte ut portkoden. Viktigt att vi håller den för oss själva
  • Var aktsam om era taggar och mot förmodan om tagg förkommer så meddela oss i styrelsen så vi kan spärra den – VIKTIGT!!!

Gäster skall ringa er på porttelefonen och den ringer från nummer +46 46-211 63 32. Ni öppnar porten genom att på er telefon trycka antingen * eller siffran 5

Ni kan givetvis gå ned och öppna till gäster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.